brozura 2023Organizácia cestovného ruchu Kysuce prichádza v tomto roku s novým propagačným materiálom "Kysuce sú krásne."

Brožúrka na 130 stranách ponúka výber toho najkrajšieho, čo región Kysuce svojim návštevníkom ponúka. Obsah brožúrky je koncipovaný od histórie cez kultúrno - historické pamiatky, prírodné monumenty, rozhľadne až po turistické lokality, trasy na cykloturistiku, zimné a lyžiarske lokality a tipy na ubytovanie. Dielo obsahuje približne 150 pútavých a aktuálnych fotografií.

Dielo zostavila riaditeľka Organizácie cestovného ruchu Kysuce Emília Maloušová, grafickú podobu mu dal Tibor Paštrnák zo spoločnosti MAGMA. Za finančnú podporu pri realizácii projektu ďakujeme Krajskej organizácii cestovného ruchu Žilinský turistický kraj. 

logo zilinskyturistickykraj

 

brozura 1Kde je možné brožúru získať?

Propagačný materiál si môžete bezplatne vyzdvihnúť v Informačnej kancelárii mesta Čadca, ktorá sa nachádza v budove Mestského úradu v Čadci (vchod od kostola). Otvorená je v pracovné dni od 8:00 do 16:00 hod. a v sobotu od 8:00 do 12:00. K dispozícii je aj brožúra v anglickej mutácii "Kysuce is beautiful". 

Cena brožúry

Propagačná brožúra je pre všetkých záujemcov k dispozícii bezplatne. Projekt sa realizoval s finančnou podporou Krajskej organizácie cestovného ruchu Žilinský turistický kraj a z vlastných prostriedkov Organizácie cestovného ruchu Kysuce. 

BONUS navyše

Organizácia cestovného ruchu Kysuce aktualizovala aj trhaciu mapu s TOP atraktivitami regiónu. Aj tú si môžete bezplatne vyzdvihnúť v Informačnej kancelárii mesta Čadca. 

trhacia mapa

Tešíme sa na spoločné stretnutia v regióne. KYSUCE SÚ jednoducho KRÁSNE. Presvedčte sa o tom sami. 

 

Ukážky z brožúry:

 

 

 

Pin It